Μενού
Καλάθι

Τα Νέα μας RSS Feed

19 Dec Να πάρω γνήσιο ή OEM ανταλλακτικό; Ποια η διαφορά;
0 609
Κατ' αρχάς να ξεκαθαρίσουμε πως τα μοντέλα κινητών στην αγορά είναι πάρα πολλά. Ως εκ τούτου δεν συμφέρει το ίδιο εργοστάσιο να έχει τόσες πολλές γραμμές παραγωγής, θα επιλέξει να κατασκευάσει συγκεκριμένα ανταλλακτικά (π.χ. κάμερες ή μπαταρίες) και για συγκεκριμένες μάρκες κινητών τηλεφώνων. Πολλές φορές μάλιστα η εξειδίκευση που απαιτείται είναι ..
03 Aug Άλλαξα κινητό. Τι να κάνω το παλιό μου;
0 1816
Το παλιό σου κινητό κόλλαγε, η μπαταρία του κράταγε μόλις λίγες ώρες και πήρες την απόφαση να το αλλάξεις. Καλά έκανες, αλλά με το παλιό τι θα κάνεις; Θα σου δώσουμε εμείς μερικές ιδέες με τις οποίες μπορείς να αξιοποιήσεις την παλιά σου συσκευή και να μην πιάνει απλά χώρο στο συρτάρι. Η προφανέστερη: Πώληση / Ανταλλαγή Κάτι που για εσένα είναι ..
27 Jul Γιατί δεν παίζει ρόλο η ταχύτητα του internet
0 2041
Η ταχύτητα σύνδεσης στο internet έχει λίγη έως καθόλου σχέση με την εμπειρία χρήσης, μετά από κάποια ταχύτητα φυσικά. Κάπου στα 50mbps (για άλλους παρακάτω, για άλλους παραπάνω) η ταχύτητα σταματάει να παίζει ρόλο καθώς είτε υστερεί ο λήπτης από δυνατότητα προσπέλασης δεδομένων ή η ίδια η υπηρεσία που χρησιμοποιεί έχει όριο στο bandwidth (λ.χ. Netf..
22 Jul Τι να επιλέξω; Laptop, Tablet ή Σταθερό Υπολογιστή;
0 4136
Όλα εντάσσονται στην κατηγορία των προσωπικών υπολογιστών και έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας τα τελευταία χρόνια. Στη δουλειά, στην ψυχαγωγία, στην ενημέρωση, στην εκπαίδευση, δεν υπάρχει μέρος της ζωής μας που να μην έχει εμπλουτιστεί από την χρήση συσκευών τεχνολογίας. Αν όμως δεν έχουμε την δυνατότητα να τα έχουμε όλα, ..
15 Jul Διαφορές μεταξύ refurbished και μεταχειρισμένων
0 2815
Κατ' αρχάς να μάθουμε και τον Ελληνικό όρο, που είναι "ανακατασκευασμένο". Ναι το refurbished ακούγεται πιο cool αλλά επίσης δεν βοηθάει να καταλάβεις τι είναι. Είναι ένα προϊόν refursbihed μεταχειρισμένο; Κατά πάσα πιθανότητα ναι. Δεν είναι απόλυτο, όπως επίσης δεν ξέρουμε την χρήση που έχει γίνει. Μπορεί να ήταν εκθεσιακό σε κάποιο πολυκατάστημα..
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)