Μενού
Καλάθι

Αποστολή Συσκευής για Service

Αποστολή Συσκευής για Service

Προειδοποίηση

Οι εικόνες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και ενδέχεται να διαφέρουν από το τελικό προϊόν. Το τελικό προϊόν δεσμευόμαστε πως συνάπτει με τα αναγραφόμενα χαρακτηριστικά.
Αποστολή Συσκευής για Service
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
  • Κατάσταση: Καινούριο
  • Εγγύηση: 3 Μήνες
  • Κωδικός: SER001
Τιμή B2B: 7,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 5,65€

Αν δεν μπορείτε να έρθετε στο κατάστημα μας, εκμεταλλευτείτε τα χαμηλά μεταφορικά που παρέχουμε και στείλτε την συσκευή για δωρεάν έλεγχο!

Η υπηρεσία αφορά αποκλειστικά και μόνον: Κινητά τηλέφωνα, Tablet, Laptop, Παιχνιδομηχανές (Playstation / Xbox / Nintendo) και αξεσουάρ τους. Αποστολές Σταθερών υπολογιστών (desktop), Οθονών ή οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο δεν θα γίνεται δεκτό εκτός αν έχει προηγηθεί τηλεφωνική έγκριση από εμάς.

Η ποσότητα του προϊόντος αναφέρεται στο δέμα, κάθε δέμα έχει μέγεθος / βάρος περίπου όσο ένα συσκευασμένο laptop ή playstation. Αν θέλετε να στείλετε πολλαπλά τέτοια δέματα (μη τα κάνετε ένα μεγάλο!) αγοράστε αντίστοιχη ποσότητα από την παρούσα υπηρεσία.

Με το πέρας το ελέγχου θα ενημερωθείτε για το κόστος επισκευής. Αν δεν συμφωνείτε με το κόστος εργασιών θα σας το επιστρέψουμε χωρίς επιπλέον χρέωση!

Παρακαλώ διαβάστε τους ειδικούς όρους αποστολής για service πριν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.